Avbytare: Sebastian Lindahl, Anders Ohlsson, Fredrik Sjöstedt, Philip Marklund och Fredrik Odell.

Martin Silvhed ut - Oliver Oliveros in 71 min
Sebastian Kristensson ut - Fredrik Odell in 81 min
- Martin Silvhed in 88 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk spelade den femte raka matchen utan seger när man på måndagen förlorade mot TFF U19 med 2-0. ÖT Smygehuk inleder positivt och i den 2:a minuten spelar Gustav Lindquist ut bollen till vänster till Martin Silvhed. Martin vänder in i banan och drar iväg ett skott från 20 meter som tar klockrent i ribban. Nära där. I den 7:e minuten gör Izzettin Adigüzel en fin räddning till hörna på en frispark. Under den första halvleken spelas det bra fotboll från båda lägren där dock TFF har lite mer boll. Första halvlek är ganska chansfattig och 0-0 i paus är rättvist. I den andra halvleken tuffar spelet till sig fast inte till det oschyssta hållet utan bara hårt och tufft. TFF fortsätter att ha lite mer boll än oss och vi gör en del byten. I den 66:e minuten kontrar TFF blixtsnabbt och man kommer fri med Anders Ohlsson och rundar honom och slår in 1-0. ÖT Smygehuk har några chanser till dock utan att lyckas förvalta dem. I den 87:e minuten spelas bollen upp till Oliver Oliveros strax utanför TFF:s straffområde och Oliver får ett knä i ryggslutet och given frispark? Nej, domaren vinkar att Oliver ska resa sig upp. Oliver blir utvisad för protest men vi får lov att sätta in en ersättare. I den 88:e minuten kontrar TFF snyggt igen då en forward går solo in i vårt straffområde till höger och Anders Ohlsson rusar ut men TFF spelaren spelar osjälviskt bollen snett bakåt till en fri spelare som enkelt rakar in 2-0. Matchen slutar 2-0 men det finns ändå en del positiva signaler att ta med oss till nästa match. Trelleborgs FF U19 var ett bollskickligt lag och det märktes att de är skolade i "Elitskolan". I nästa match väntar division 3 laget Boxholms IF på lördagen den 6:e april klockan 16:00 i Ishöj Danmark.